Gålå

Aktiviteter

Om sommeren er det masse aktiviteter du kan gjøre på Gålå. Du kan gå lange turer i fjellet, klatre, ro i en robåt eller safari for å se etter elg eller andre dyr. Om du vil konkurerre mot familien din kan derre reise på pil og bue skyting, gevær skyting eller frisbeegolf.

Om vinteren er det masse snø da passer det godt med ski. Da kan du gå på tur med langrenn ski. Eller så kan du stå på snowboard eller alpin i bakken.  Etter en stund så er du kanskje sulten og litt kald. Da kan du gå inn til Peer Gynt kafe og få i deg god mat og drikke mens du blir varm og koser deg.

Selskap

Viss du trenger et sted å holde bursdag, konfirmasjon eller vilken som helst selskap kan vi hjelpe deg med det. Vi gjør akkurat slik du ønsker det. Vi har plass til 110 personer. Vi gjir dei et tilbud når du har fotalt oss hva du ønsker.

Gålå hotel

Vi har 41 rom med eget bad, dusj eller badekar, sofa, radio og TV. Du kan kjøpe standar dobbeltrom, vestvendt dobbeltrom som har utsikt utover Gålåvatne og Jotunheimen eller et helt enkeltrom.